logotipo taller

SERVEIS

Posem a la vostre disposició una variada i ample oferta de serveis per a que trobis el que necesitas.

mecánico arreglando motor de coche

Mecànica general

Els serveis que necessites perquè el teu vehicle marxi amb total seguretat a la carretera. Amb recanvis de la millor qualitat i mantenint la garantia oficial de la marca.

Mecanico pintando coche con spray

Planxa i pintura

El teu vehicle quedarà com el primer dia. Oferim el servei integral de xapa i pintura.Amb assessorament personalitzat per obtenir el millor resultat en la gestió de la teva assegurança i reparació del vehicle, ja sigui per un sinistre o simplement un retoc estètic de la carrosseria.

Oli i Filtres

Que el teu cotxe es quedi sense oli és un veritable perill. Treballem amb les millors marques i sempre ens basem en les especificacions marcades pel fabricant del vehicle.

mecánico introduciendo aceite en el vehículo

Frens i ABS

No perdis de vista una de les parts més importants del cotxe: els frens. Realitzem intervencions en el sistema de fre; canvi de líquid de frens, canvi de pastilles… Tot el que necessitis, i en el menor temps possible.

frenos y abs
Señal de ITV

Pre ITV E ITV

Assegureu-vos que el vostre cotxe compleix els requisits per passar la Inspecció Tècnica de Vehicles. Portem el teu vehicle a l’inspecció i el retornem al taller per la seva recollida amb la ITV passada. Nosaltres ens ocupem de tot. 

Mecánico arreglando bateria de coche

Bateries

Tenir una bateria nova i econòmica per al teu cotxe mai va ser tan fàcil. Comptem amb les eines necessàries per a reemplaçar la bateria del teu cotxe de manera ràpida i eficaç.

Neteja integral

Amb els nostres productes i maquines, tornarás a tindre el vehicle com nou. Oferim una sèrie d’opcions per a la neteja interior del seu cotxe perquè sembli com a nou després d’anys d’ús.

Persona limpiando interior vehículo

Revisió

No deixis passar l’oportunitat de fer la revisió del teu cotxe al teu taller de confiança. Una posada a punt a fons. Provi el nostre servei integral de manteniment. Una posada a punt amb productes de primeres marques.

Personal realizando revisión de mantenimiento del vehículo
maquina de diagnosi

DIAGNOSI

Aquestes màquines ens permeten detectar qualsevol error en els sensors de el vehicle: des de lleus avaries de qualsevol tipus, fins fallades que poden ser de gravetat. Una vegada que el programari ens mostri els errors, procedim a modificar els valors i, si fos necessari, reparar o substituir peces.

ANALITZACIÓ DE GASOS

ANALITZACIÓ DE GASOS

Et comprovem les fugides de fuita i et realitzarem una anàlisi dels gasos emesos, per a detectar possibles fallades en la combustió o un mal funcionament d’algun component.

AIRE ACONDICIONAT I CLIMATIZACIÓ

Ens encarreguem del manteniment (càrrega de l’aire condicionat) i reparació amb l’última tecnologia del mercat.

aire acondicionado

Pneumàtics

Tenint en compte que són els sistemes de seguretat activa més importants, posem al teu abast un servei de substitució i manteniment dels pneumàtics de primeres marques del mercat.

revisión neumáticos
VENDA DE SUBMINISTRAMENTS

En Montfortauto disposem d’una varietat de productes d’alta qualitat per a la millora del teu vehicle.

caCatalà